23.6.06

Τι έγινε με τους Πακιστανούς!

Γράφει ο Β.Α. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

E-Mail: lvassilis@hotmail.com

Πόσα δεν έχουν ειπωθεί για το θέμα της αρπαγής των Πακιστανών. Και πόσα δεν έχουν απαντήσει οι δύο υπουργοί Δημόσιας Τάξης Βουλαγαράκης-Πολύδωρας. Ο δεύτερος μάλιστα έχει πει ότι αν αποδειχτεί ότι έγινε απαγωγή Πακιστανών θα παραιτηθεί. Είμαστε βέβαιοι ότι λέει την αλήθεια, αλλά δεν γνωρίζει ποια είναι η πραγματικότητα. Εμείς από σύμπτωση γνωρίζουμε την υπόθεση, την οποία οι αρμόδιοι την παραμερίζουν, είτε σκόπιμα, είτε γιατί δεν επιθυμούν να μπλέκουν με ξένες δυνάμεις.

Ένα πρωινό, λοιπόν, κάποιος επιχειρηματίας που έχει βιοτεχνία πίσω από το κεντρικό κτίριο του Δημαρχείο Αθηνών πηγαίνοντας στη δουλειά του βρέθηκε μπροστά σ’ ένα θέαμα. Υπήρχαν σ΄ όλους τους τοίχους της οδού Ευρυπίδου και τους γύρω δρόμους αφίσες με τους δύο ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης που τους χτυπούσε το αεροπλάνο των αράβων τρομοκρατών και η αφίσα έγραφε στα αγγλικά «Αυτό μπορείς να το κάνεις και συ»!

Ο επιχειρηματίας τηλεφώνησε αμέσως στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, η οποία τον σνομπάρισε. Του απάντησε ότι αυτά δεν είναι τίποτε. Έκανε αναφορά και την έστειλε στο υπουργείο, αλλά κανένας δεν συγκινήθηκε. Την μεθεπομένη έστειλε την αναφορά αυτή στις αμερικανική και αγγλική πρεσβείες, οπότε αμέσως έφτασαν στην περιοχή πράκτορες, ξήλωσαν τις αφίσες και «βούτηξαν» ορισμένους Πακιστανούς! Τους συνέλαβαν, δηλαδή, και κατόπιν τους απήγαγαν εκτός Ελλάδος ερήμην των ελληνικών αρχών!

Η ιστορία είναι πραγματική και το θέμα της αρπαγής των Πακιστανών από ξένες μυστικές υπηρεσίες είναι πραγματικό, κι αν οι ελληνικές αρχές επιθυμούν να γνωρίζουν τα καθέκαστα και ο κ. Βύρων Πολύδωρας να παραιτηθεί, δεν έχει παρά να μας ρωτήσει να τους δώσουμε τα υπόλοιπα στοιχεία των ανθρώπων που καταγγείλανε αυτήν την ιστορία. Έτσι για να μην ακούμε να λέγονται από κυβερνώντες και αντιπολιτευόμενους κουβέντες του αέρα, γιατί είμαστε βέβαιοι, ότι αυτοί που μιλάνε στη Βουλή δεν γνωρίζουν τίποτε από την πραγματικότητα και την ιστορία.